Veiligheidsmonitor 2014

Veiligheidsmonitor 2014

U bent uitgenodigd door Bureau Onderzoek en Statistiek van de gemeente Amsterdam om deel te nemen aan het onderzoek Veiligheidsmonitor 2014. Dit is een onderzoek naar leefbaarheid en veiligheid in uw woonbuurt. Met uw informatie kunnen wij, gemeenten en politie, ons beleid beter afstemmen op de wensen van u, de inwoners van de regio. Uw medewerking is dus van wezenlijk belang. De antwoorden die u geeft worden uiteraard volstrekt vertrouwelijk behandeld en uw gegevens worden anoniem verwerkt. 

 

Als u op onderstaande link klikt en uw persoonlijke wachtwoord invult, start de vragenlijst automatisch op. Let erop: uw wachtwoord is hoofdlettergevoelig. U vindt het wachtwoord in de brief die u is toegestuurd.  

 

Invullen van de vragenlijst kost u circa 20 minuten. Tijdens het invullen van de vragenlijst kunt u altijd terug naar eerder gegeven antwoorden, door op de 'vorige' knop te drukken. U hoeft de vragenlijst niet in 1 keer in te vullen. Indien u tussentijds stopt en de volgende keer weer op de link klikt, start de vragenlijst op bij het punt waar u gebleven was.

 

Mocht u verder nog vragen hebben of bent u uw wachtwoord kwijt, dan kunt u contact opnemen met O+S, via 020-2510449 of i.cornegoor@os.amsterdam.nl.

 

 

 

Panel