Veiligheidsmonitor 2015

Veiligheidsmonitor 2015

Heeft u een brief van I&O Research ontvangen met als onderwerp 'Veiligheidsmonitor' en met als datum augustus 2015? Klik dan op onderstaande link om naar het onderzoek te gaan.

I&O Research voert in opdracht van het Ministerie van Veiligheid en Justitie en het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) een landelijk onderzoek uit naar hoe mensen in Nederland tegen de veiligheid in hun buurt aankijken. Heeft u naar aanleiding van de brief van I&O Research nog vragen of opmerkingen, neem dan contact op met de helpdesk van I&O Research via 0800 4050602 of veilig@ioresearch.nl.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Onderzoek, Informatie en Statistiek (voorheen Bureau Onderzoek en Statistiek (O+S)) van de gemeente Amsterdam voert de Veiligheidsmonitor uit voor de regio Amsterdam-Amstelland. Heeft u een brief van OIS ontvangen? Lees dan verder.

Verschillende onderwerpen komen in de Veiligheidsmonitor aan bod, zoals problemen in uw buurt, het functioneren van de politie, onveiligheidsgevoelens en criminaliteit. De gegevens worden onder andere gebruikt door de politie en de gemeenten. Hierdoor kan het beleid over bijvoorbeeld de veiligheid op straat worden afgestemd op uw wensen

Als u op onderstaande link klikt en uw persoonlijke wachtwoord invult, start de vragenlijst automatisch op. Let erop: uw wachtwoord is hoofdlettergevoelig. U vindt het wachtwoord in de brief die u is toegestuurd.  

 

Invullen van de vragenlijst kost u circa 20 minuten. Tijdens het invullen van de vragenlijst kunt u altijd terug naar eerder gegeven antwoorden, door op de 'vorige' knop te drukken. U hoeft de vragenlijst niet in 1 keer in te vullen. Indien u tussentijds stopt en de volgende keer weer op de link klikt, start de vragenlijst op bij het punt waar u gebleven was.

 

Mocht u verder nog vragen hebben of bent u uw wachtwoord kwijt, dan kunt u contact opnemen met O+S, via 020-2510449 of a.limpens@amsterdam.nl.

 

 

 

Panel