Staat van de Stad

Staat van de Stad

U bent uitgenodigd door Onderzoek, Informatie en Statistiek van de gemeente Amsterdam om deel te nemen aan het onderzoek Staat van de Stad. De gemeente Amsterdam wil graag weten hoe het met het welzijn van haar inwoners is gesteld. Om hier een goed beeld van te krijgen, vraagt de gemeente aan Amsterdammers hun mening over verschillende thema‚Äôs, zoals onder andere de leefbaarheid en veiligheid van de buurt, wonen, vrijetijdsbesteding en gezondheid. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door OIS. De gemeente Amsterdam zal de uitkomsten van het onderzoek gebruiken om haar bestaand beleid te verbeteren en zo nodig te vernieuwen. Vandaar dat uw medewerking van groot belang is. Het onderzoek wordt uitgevoerd sinds 2000 en wordt dit jaar voor de achtste keer uitgevoerd. De antwoorden die u geeft worden uiteraard volstrekt vertrouwelijk behandeld en uw gegevens worden anoniem verwerkt. 

 

Als u op onderstaande link klikt en uw persoonlijke wachtwoord invult, start de vragenlijst automatisch op. Let erop: uw wachtwoord is hoofdlettergevoelig. U vindt het wachtwoord in de brief die u is toegestuurd.  

 

Invullen van de vragenlijst kost u 15 tot 20 minuten. Tijdens het invullen van de vragenlijst kunt u altijd terug naar eerder gegeven antwoorden, door op de 'vorige' knop te drukken. U hoeft de vragenlijst niet in 1 keer in te vullen. Indien u tussentijds stopt en de volgende keer weer op de link klikt, start de vragenlijst op bij het punt waar u gebleven was.

 

Mocht u verder nog vragen hebben of bent u uw wachtwoord kwijt, dan kunt u contact opnemen met OIS, via 020-2510449 of m.doorten@amsterdam.nl.

 

 

 

Panel